Bouwkundig advies Constructief advies

Compleet, betrouwbaar en recht door zee

Diensten van Gravitas

Constructief advies

Voor een goed constructief advies kunnen wij al in een vroeg stadium van het ontwerp met u meedenken over het maken van de keuzes in bouwmaterialen en afmetingen. Wij maken een constructief ontwerp op basis van een beschikbaar bouwkundig ontwerp. Desgewenst kan dit constructieve ontwerp besproken en zo nodig bijgeschaafd worden om tot het optimale constructief ontwerp te komen. Na realisatie van het definitieve bouwkundig ontwerp kunnen wij de constructieve berekeningen en tekeningen voor de bouwaanvraag en/of uitvoering voor u uitwerken.

Bouwkundig advies

Ook op bouwkundig gebied kunnen wij met u van dienst zijn en hebben wij de juiste adviseurs in huis om met u mee te denken. Wij kunnen bouwkundige tekeningen van schetsontwerp tot uitvoering voor u uitwerken en de volledige bouwaanvraag voor u bewerkstelligen. Daarnaast is het ook mogelijk om 3d impressie tekeningen voor u uit te werken. Op deze wijze krijgt een goed beeld van het eindresultaat.

Kostendeskundig advies

Ieder project wordt in dezelfde werk- en denkwijze uitgevoerd, vooraf wordt een Programma van Eisen (PvE) samengesteld. Dit plan wordt nauwgezet samen met de opdrachtgever samengesteld aan de hand van de eisen en wensen. Op basis van dit plan werken wij de complete begroting en de bouwtekeningen uit en kunnen wij de exacte (realisatie)kosten berekenen
Wij denken mee in uw plannen en kunnen u waarnodig op een andere manier laten zien hoe wij in (praktische) oplossingen denken. Dit geldt zowel voor een kleine (aan)bouw tot enorme bouwprojecten in de utiliteitsbouw.

Totaal advies

Nadat de bouwkundige en constructieve onderdelen uitgewerkt zijn, de kosten bekend zijn en de bouwaanvraag gereed is, kunnen wij een begroting opstellen en samen met u een Plan van Aanpak (PvA) bepalen welke (onder)aannemers er worden ingeschakeld. Het totale offertetraject is dan ook bij ons in goede handen. Voor ieder werk hebben wij de juiste partners tot onze beschikking waarbij wij altijd kiezen voor de meest gunstige tarieven maar daarentegen ook hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Regelmatig zijn wij dan ook te vinden bij onze projecten waar we de kwaliteit, voortgang, planning en de begroting nauwgezet in beeld houden en waar nodig meteen kunnen bijsturen. Op deze wijze kunnen wij u een maatpakket aanbieden waarmee we u vanaf uw initiatief van bouwplannen tot uitvoering kunnen adviseren en desgewenst het complete werk uit handen kunnen nemen.

tpl-buddy-009/project-utiliteit.png

Utiliteitsbouw

Stuur een bericht


Contact

 
Gravitas Ingenieursburo
Ing. Robert van Pijkeren 
De Beek 6c
3871 MS Hoevelaken
 
M. 06 52 433 900
T. 033 844 26 11
E. info@ingenieursburogravitas.nl